Velkommen til denne personlige bloggen, som er et forsøk på å dele noen tanker, betraktninger, erfaringer om temaene IT-arkitektur, .NET og andre teknologier. Ambisjonen med denne nettsiden er ikke å bli noen form for autoritativ kilde til informasjon, modeller, standarder, men snarere et sted på internett hvor individuelle erfaringer og synspunkter: bidrag og kritikk er svært velkommen.

Hva Med Meg?

Antonello Mitt navn er Antonello Provenzano og jeg ble født i Palermo, Sicilia i 198…noe (faen, jeg er gammel!). Jeg utviklet min profesjonelle karriere mot IT-arkitektur (som programvarearkitekt, løsnings- og bedriftsarkitekt), men jeg beholder fortsatt en oppriktig lidenskap for programvareutvikling, som jeg startet da jeg bare var 10 år gammel (utnytter Commodore64-en min): mens andre går løper, spiller sport eller videospill, liker jeg å lese blogger om .NET og utvikle programvareprosjekter (åpen kildekode og proprietær).

Jeg bor for tiden i Oslo, jobber som Senior Consultant for KnowIt Solutions, og hjelper organisasjoner med å overvinne utfordringene med arkitekturdesign og -styring, går full-stack fra Enterprise til System nivå av detaljer, til implementering og DevSecOps bekymringer.

På fritiden liker jeg å utvikle .NET-prosjekter og -tjenester (for det meste på Azure), under paraplyen til Deveel, selskapet som jeg eier: de fleste av dem er (eller var) åpen kildekode, men noen andre er lukket kildekode (selv om jeg har en tendens til å åpne dem også etter hvert): bortsett fra gleden og tilfredsstillelsen jeg føler når jeg skaper noe nytt , dette gir meg muligheten til å teste nye teknologier, mønstre og metoder.

Jeg skal prøve å skrive om mine erfaringer og utfordringer med dem: kanskje du finner det nyttig, eller kanskje du kommer tilbake med noen forslag til hvordan du kan gjøre det bedre.

Anbefalte Ressurser